Heeft KNAB ook een creditcard?

Ja natuurlijk, een zakelijke rekening is niet compleet zonder creditcard toch? Als je bij KNAB een creditcard aanvraagt dan krijg je een Mastercard, dus je kunt overal ter wereld veilig betalen en bijna al je zakelijke aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Yes, tegen schade, verlies en diefstal. Of als je product bijvoorbeeld niet aankomt (daar zijn wel voorwaarden aan verbonden trouwens, dus lees die goed).

Wat heel fijn is, de Mastercard is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. En voor de kosten hoef je het niet te laten, want een creditcard bij KNAB kost € 25 per jaar.

Waar je wel even op moet letten: als je korter dan twee jaar geleden gestart bent met je bedrijf dan krijg je een starterslimiet van maximaal € 500. Als je wat langer ondernemer bent dan kan je die limiet natuurlijk ophogen.

Nog een voordeel (het houdt niet op): bij de zakelijke creditcard van KNAB zit standaard een aanvullende verzekering tegen reisongevallen, een verzekering tegen vluchtvertraging en een verzekering tegen bagagevertraging. Ik zeg doen, vraag meteen de creditcard van KNAB aan

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.