Is er een Profit First Opleiding?

Ja, die is er. Er is een Profit First opleiding en daarmee word je Profit First Professional. Ben ik geweest, ik heb die opleiding gedaan. Super interessant, maar deze opleiding is veel te groot en veel te duur voor jou als online ondernemer die gewoon de Profit First methode toe wil gaan passen in jouw bedrijf. Dat is even een aanname van mij hè, dat dat is wat je wilt. Professional worden is vooral interessant voor boekhouders, accountants en andere financiële experts die hun klanten willen helpen met de Profit First methode.

Wat je als online ondernemer beter kunt doen is dit artikel over Profit First lezen. Dan laat ik je zien hoe ik Profit First toepas binnen mijn bedrijf, welke rekeningen ik heb en welke percentages/bedragen ik iedere maand overboek.

Of klik hier voor de online Profit First training. Die sluit perfect aan bij wat je als online ondernemer nodig hebt om Profit First toe te gaan passen binnen jouw bedrijf. Ontdek je meteen of jouw bedrijf financieel gezond is, dat is namelijk een van de modules in de training.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.