KNAB, waarom zou je als ZZP'er voor deze bank kiezen?

Als je met Profit First werkt dan is het de bedoeling dat je gaat werken met potjes. Die potjes zijn niet zomaar potjes, nee dat zijn echte bankrekeningen. Het advies is om met 7 bankrekeningen te beginnen, dus dat zijn er nogal wat. Er zijn verschillende banken waar je per rekening bankkosten betaalt en met 7 rekeningen gaat dat in de papieren lopen.

Reden 1: KNAB is goedkoop

Daarom ben ik dus heel erg fan van KNAB, want voor een vast tarief (op het moment van schrijven (19 augustus 2020) is dat € 6,- per maand). En voor dit bedrag mag je zoveel rekeningen openen als je wilt. Met een kleine kanttekening, toen ik de vijfde betaalrekening wilde openen kreeg ik de melding dat ik daarvoor eerst contact op moest nemen met de helpdesk. Ik heb toen uitgelegd dat ik met Profit First werkte en er werd meteen een extra rekening geopend.

Reden 2: KNAB werkt super makkelijk

KNAB is echt heel gebruiksvriendelijk. Je kunt je rekeningen namen geven, zodat je makkelijk kunt zien naar welk 'potje' je kijkt. Je kunt gewoon op de computer/tablet bankieren, maar ook op je telefoon. En de app op je telefoon zit nog een mooie optie: je kunt rekeningen uit je overzicht verbergen. Heel handig, want geld waar je echt niet aan wilt zitten kan je ook beter maar niet zien.

Als je met Profit First werkt boek je maandelijks bedragen over tussen je eigen rekeningen en ook dat werkt heel snel en handig.

Reden 3: KNAB is veilig

Betalingen doe ik eigenlijk altijd op mijn vaste computer en om in te loggen heb ik mijn telefoon nodig om de QR-code in te scannen. Je kunt dus niet zomaar inloggen in mijn KNAB, daarvoor heb je 2 apparaten nodig (mijn computer en mijn telefoon). En in mijn telefoon moet ik mijn pincode invoeren om in te kunnen loggen in de app. Om daarna betalingen te kunnen doen moet ik nog een keer mijn pincode ingeven.

Wat ik ook heel prettig vind: een paar jaar geleden was ik in Italië en ik kocht een internetbundel om daar te kunnen werken. Ik betaalde met mijn KNAB-bankpas, want het was een zakelijke uitgave. Binnen een paar minuten had ik een SMS te pakken. Dat KNAB geconstateerd had dat mijn pas in het buitenland was gebruikt. Of dit oké was + directe koppelingen naar welke stappen ik kon ondernemen als het niet oké was. Het was natuurlijk in orde, maar het gaf mij een heel goed gevoel dat KNAB er zo kort op zat.

Dus... ben je overtuigd en wil je meer weten over de mogelijkheden van KNAB? Klik dan hier

Wil je eerst meer weten over Profit First en wat deze methode voor je kan betekenen. Dat kan natuurlijk ook, lees dan hier verder

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.