Shopping cart Autorespond, check it out

Er is heel veel software beschikbaar waarmee je een goed werkende shopping cart voor jezelf kunt bouwen. Ik ben echter groot fan van de shopping cart van Autorespond. Ik leg je graag uit waarom.

  • De shopping cart van Autorespond is voor mij erg fijn omdat deze shopping cart in hetzelfde systeem zit als mijn Autoresponder. Kortom: in Autorespond zit voor mij én mijn mailsysteem én mijn shopping cart. Cool, want dat betekent dus ook dat ik alles op 1 plek heb en dat ik mensen die iets bij me gekocht hebben ook heel snel kan mailen.
  • Autorespond is Nederlands, dus als er ook maar iets niet werkt kan ik gewoon tijdens normale kantoortijden contact zoeken met iemand die mij in het Nederlands helpt. Heel handig, want als er technisch iets niet goed loopt dan is dat vaak al moeilijk zat.
  • In Autorespond kun je supersnel een betaallink aanmaken en als je het systeem eenmaal in hebt gericht kun je letterlijk binnen 1 minuut een betaallink delen als iemand iets van je wil kopen. Ik heb er een blog over geschreven hoe dat werkt in Autorespond. Kun je zelf zien hoe simpel het is.
  • Je hebt in Autorespond 2 mogelijkheden qua uiterlijk van je betaalpagina. Ik ben zelf fan van de embed-shop. Ik laat je even zien hoe dat er uit ziet:

Shoppingcart Autorespond review en ervaring embedshop

  • Voor wat Autorespond biedt vind ik dat ze een nette prijs vragen. Voor de autorespond (mails) en de shopping cart betaal ik per maand € 44,- (exclusief btw). En daar krijg ik de affiliate marketing module dan gratis en voor niks bij. Kortom: je kunt ook meteen affiliate linkjes maken en ervoor zorgen dat andere mensen jouw producten mee kunnen gaan promoten.

En weet je wat zo leuk is? Je mag de software van Autorespond een maand lang gratis proberen. Zou ik zeker doen als ik jou was. Je kunt hier jouw gratis maand bij Autorespond starten.